Welkom bij Westland Keukens

Moderne Keukens

Keukenzaken den haag

Moderne Keukens

Bent u modern ingericht? En houdt u van strakke keukens? Westland Keukens heeft een collectie met de meest moderne keukens. Van hoogglans tot zeer fraaie glasfront keukens, alles is mogelijk. Wilt u de keuken opfleuren met een mooie glazen achterwand in iedere gewenste RAL kleur, of heeft u liever strakke LED verlichting onder uw aanrechtblad? Alles kan bij Westland Keukens in Maasdijk.

Onze moderne keukens zijn voorzien van de nieuwste 'high-tech' inbouw apparatuur. Stijlvolle combi ovens van merken als AEG, Bosch, Atag etc. en mooie design afzuigkappen. De wasbakken en rvs mengkranen zijn van het oerdegelijke merk Franke. Het mooie en strakke design past goed in deze moderne keukens.

Duitse kwaliteit tegen internetprijzen

Service vinden wij bij Westland Keukens erg belangrijk, maar daar hoeven onze klanten niet voor te betalen! Omdat wij onze keukens rechtstreeks van de fabrikant inkopen kunnen wij de prijzen extra laag houden én toch onze service verlenen. Daarom leveren wij onze keukens wel tegen internetprijzen, maar bieden wij de service van een échte keukenzaak! En dat met onze Westlandse betrouwbaarheid.

Werkbladen

De mogelijkheden voor aanrechtbladen zijn bij Westland Keukens echt eindeloos. Wij leveren rvs bladen met een vlakke design finish of een aanrechtblad met een matte look. Maar ook werkbladen van Silestone by Arte, dat voor meer dan 90% bestaat uit kwarts, bladen van keramiek en ook granieten aanrechtbladen staan zeer goed in een moderne keuken. Het is zelfs mogelijk om LED verlichting onder uw aanrechtblad te laten monteren voor een extra strak resultaat.

Achterwanden

Qua achterwanden zijn de mogelijkheden eindeloos. Achterwanden van glas kunnen met of zonder verlichting geleverd worden en zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Ook kunt u kiezen voor een aluminium achterwand, welke leverbaar is in een 90-tal kleuren. De glas en aluminium achterwanden kunnen op iedere gewenste maat gemaakt en geleverd worden.

Inspiratie

Bekijk ook onderstaande foto's! Hiermee kunt u inspiratie opdoen voor een moderne keuken. Bent u enthousiast, kom gerust langs in onze showroom. Bekijk ons adres. Daar hebben wij veel keukens opgebouwd staan zodat u een nog beter gevoel bij uw nieuwe keuken kunt krijgen. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

Laatste Nieuws