Welkom bij Westland Keukens

Landelijke Keukens

Keukenspecialisten

Landelijke Keukens

Op zoek naar een stoere robuuste keuken? Deze keukens geven u de landelijke sfeer in uw woonkamer waar u wellicht altijd al naar opzoek was. Westland Keukens heeft diverse mooie houten keukenfronten in de collectie. Komt u vooral eens langs bij ons in de uitgebreide showroom, aan de Maasambacht 3 in Maasdijk, om deze schitterende opstellingen te bewonderen.

Onze moderne keukens zijn voorzien van de nieuwste 'high-tech' inbouw apparatuur. Stijlvolle combi ovens van merken als AEG, Bosch, Atag etc. en mooie design afzuigkappen. De wasbakken en rvs mengkranen zijn van het oerdegelijke merk Franke. Het mooie en strakke design past goed in deze moderne keukens.

 

Duitse kwaliteit tegen internetprijzen

Service vinden wij bij Westland Keukens erg belangrijk, maar daar hoeven onze klanten niet voor te betalen! Omdat wij onze keukens rechtstreeks van de fabrikant inkopen kunnen wij de prijzen extra laag houden én toch onze service verlenen. Daarom leveren wij onze keukens wel tegen internetprijzen, maar bieden wij de service van een échte keukenzaak! En dat met onze Westlandse betrouwbaarheid.

 

Werkbladen

De mogelijkheden voor aanrechtbladen zijn bij Westland Keukens echt eindeloos. Van rvs bladen met een vlakke design finish tot een aanrechtblad van keramiek en van een werkblad dat bestaat uit 90% kwarts tot een granieten aanrecht. U kunt veel kant op met een aanrecht voor een landelijke keuken.

 

Achterwanden

Bij Westland Keukens heeft u de keuze uit veel verschillende soorten achterwanden. Decoratieve achterwanden van glas kunnen met of zonder verlichting geleverd worden en zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Zo kunt u de achterwand perfect aan laten sluiten bij uw landelijke keuken. Ook kunt u kiezen voor een aluminium achterwand, welke leverbaar is in een 90-tal kleuren. Hierdoor past ook een aluminium materiaal perfect in een landelijke stijl. Wij kunnen de achterwanden op iedere gewenste maat voor u maken.

 

Inspiratie

Bekijk ook onderstaande foto's! Hiermee kunt u inspiratie opdoen voor een mooie landelijke keuken. Bent u enthousiast, kom gerust langs in onze showroom. Bekijk ons adres. Daar hebben wij veel keukens opgebouwd staan zodat u een nog beter gevoel bij uw nieuwe keuken kunt krijgen. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

Laatste Nieuws