Welkom bij Westland Keukens

Over Ons

Keuken Maassluis

Keukens Maassluis

Waarom kiezen voor onze keukenstudio Maassluis?

Westland Keukens is een vertrouwde naam in de regio, bekend om onze professionele service, scherpe prijzen en uitgebreide assortiment aan prachtige keukens. Onze klanten uit Maassluis en omstreken waarderen ons om onze persoonlijke aanpak en vakmanschap. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, greeploze of houten keuken, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ons ervaren team staat klaar om uw droomkeuken professioneel te installeren, met meer dan [ervaringsjaar] jaar ervaring in de branche.

 

Bezoek Onze Keuken Showroom in Maassluis

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken in Maasdijk, waar u onze keukens in alle pracht en praal kunt bewonderen. Mocht het niet mogelijk zijn om langs te komen, dan kunt u ons aanbod ook online bekijken op onze website. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek, op een moment dat het u uitkomt. Wilt u een Keuken ontwerpen in maassluis of een keuken maassland? Onze gespecialiseerde medewerkers informeren u graag en nemen direct de maten van uw keuken op, zodat u snel een scherp geprijsde op maat gemaakte offerte ontvangt.

 

Onze Uitgebreide Keuken Collectie

Naast keukens bieden wij ook een ruim assortiment aan keukenapparatuur, waaronder koelkasten, vriezers, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, ovens en magnetrons. Of u nu op zoek bent naar een complete keukeninrichting of alleen nieuwe apparatuur, bij Westland Keukens vindt u alles wat u nodig heeft. Laat Westland Keukens uw partner zijn bij het realiseren van uw droomkeuken. Bezoek onze showroom in Maasdijk, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Bekijk ons adres waar we veel opgebouwde keukens hebben staan, zodat u een nog beter gevoel krijgt bij uw nieuwe keuken. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

 

Bekijk hieronder de recensie van familie Visser uit Maassluis:

Recensie van familie Visser:


Alle negatieve ervaringen met het kopen en laten plaatsen van een keuken die op internet te lezen zijn hadden ons huiverig gemaakt toen wij voor onze net gekochte woning een nieuwe keuken wilden kopen. We zijn enkele showrooms ingelopen van de bekende keukenketens maar het was allemaal veel van hetzelfde en niet wat wij voor ogen hadden. We hebben moeten ervaren dat een keukenverkoper niet bereid was om de offerte per mail te sturen; volgens hem was het “beter” als de offerte in een persoonlijk onderhoud zou worden besproken. We zijn daarom afgehaakt. 

Uiteindelijk zijn we bij Westland Keukens in Maasdijk uitgekomen. Wat ons aansprak was dat het om een eenmanszaak ging, en dat van meet af aan duidelijk werd dat we geen nummer waren aan wie koste wat kost een keuken verkocht moest worden. De benadering van Edwin Nipius was zeer persoonlijk en absoluut niet opdringerig. Hij kwam met tips en voorstellen maar als we niet in wensten te gaan op die tips en voorstellen dan was het ook goed. Recente berichten in de media over agressieve verkoopmethoden van keukenverkopers slaan in ieder geval niet op Edwin. We konden rustig de tijd nemen om beslissingen te nemen.

De eerste keer kwam Edwin alleen inmeten maar voordat hij de keuken ging bestellen kwam hij op eigen initiatief met het voorstel om ook nog een keer met de monteur te komen zodat de monteur met eigen ogen de situatie in ogenschouw kon nemen om zo mogelijke problemen bij de plaatsing van de keuken tijdig te kunnen constateren en daar een oplossing voor te vinden. Dat is nog eens meedenken!

Na het uitzoeken van alle kastjes en apparatuur was het natuurlijk afwachten hoe de keuken geleverd en geplaatst zou worden. Maar ook dat was dik in orde. Er miste zegge en schrijve één handgreep die Edwin direct kwam nabrengen. Toevallig had hij er nog eentje in de showroom. Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst waren van zeer goede wil en waren op de afgesproken dagen en tijdstippen aanwezig. Edwin hield de vinger aan de pols door meerdere malen te komen kijken of alles naar wens ging.

Kortom, voor een ieder die op het punt staat om een keuken uit te zoeken raden wij Westland Keukens in Maasdijk aan.

Twee zeer tevreden keukenkopers.

Laatste Nieuws